Reeds 15 jaar runt Van Autrève Didier verschillende horecazaken en heeft als passie koken of in het algemeen 'bezig' zijn met eten. De ene maal als jurylid van het WK BBQ de andere keer als winnaar in culinaire wedstrijden op nationaal niveau. Continue aanpassen en verbeteren van gerechten is zowat een dagelijks ritueel geworden. De eenvoud is terug te vinden in zijn kookkunst doordat hij de produkten in hun waarde laat en vooral aandacht heeft voor de pure smaken. De gerechten zijn héél herkenbaar met veel smaak en raffinement soms met een knipoog, net iets anders bereid dan gebruikelijk.

De moluculaire keuken heeft geen geheimen maar wordt met mondjesmaat toegepast enkel waar nodig. Als Chef aan huis ligt de lat hoog en streeft hij naar het hoogste culinair genot. In veel gevallen kookt hij carte blanche en verrast hij graag de klanten doch ook werkt hij volledig op maat. Zo kan de klant zelf enkele ingredienten voorstellen waarmee het menu dan opgesteld wordt. Indien gewenst kan hij ook 3 vaste menu's voorstellen waaruit de klant
kan kiezen. Prijzen van de menu's voor chef aan huis zijn vanaf 80 euro met een minimum van 6 personen.
De gastronomische menu's voor bbq aan huis rond 40 euro/pp.minimum 20 personen(borden en bestekken,bbq,hout inclusief).Voor grote groepen maken wij graag een aangepaste prijs/menu.

Graag maakt hij persoonlijk met u een afspraak om uw menu te
bespreken 0477/727.000.